test

(VIDEO) Zeković: Dritane, o Dritane, kako se zove kada tuđa Vojska uđe u tvoju zemlju? Znaš li? OKUPACIJA!

Standard

24/08/2021

17:39

Momčilo Zeković Zeko poručio je na svom IG profilu da je došao u Ulcinj kako bi pitao potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića kako se zove kada Vojska tuđe države dođe na tvoju teritoriju: 'Okupacija, Dritane'.

Zeković je kazao da je došao u Ulcinj kako bi izbliza popričao sa Abazovićem, pošto ga nikako nema da komotno dođe na Cetinje.

“Uhvatih jedan dobar krug po Ulcinju. Pokušah da ne pričam ovo sa tobom iz daljine nego izbliza, pošto te nikako nema komotno da dođeš na Cetinje da popričamo. Znaš li da naša đeca nemaju đe svijeću da zapale? Svima ste dali prava, bez nama. Jesmo li toliko gubavi, o Dritane? Kako se zove kada Vojska tuđe države dođe na tvoju teritoriju? Okupacija, Dritane. Znaš li da bi robovi cetinjski prvi došli da Ulcinj brane da je drugačija situacija?” poručio je član Perpera.

On je kazao da smo postali robovi i da “nema grđih robova od nas”, ponovivši još jednom ‘Dritanu’ da je u toku okupacija.

“Iza mene je grad Ulcinj, koji je bio poznat po trgu robova iz doba Servantesa. Taj trg odavno više ne postoji, preselio se na Cetinje. Mi smo robovi, nema grđih od nas. Pošto ne mogu neke moje cetinjske prijatelje da sretnem niđe po ulici da ih pitam to što se ovo čini. Jutros nasuh jedno 10-12 eura goriva i dobačih se ovamo do Ulcinja da pitam: Dritane, o Dritane, kako se zove kada tuđa Vojska uđe u tvoju zemlju? Znaš li? OKUPACIJA!”, rekao je Zeković.

Ostavite komentar

Komentari (1)

Miki

20 Feb. at 15:23

A kako se zove kada teAuszro Ugarska okupira a onda Srbi dodju i oslobodi te ?Pa sloboda jadko!